El Mercat del Guinardó s’uneix a la Festa Major

Festa Major Guinardó

El Guinardó sempre ha estat un barri amb molta vida, i això es nota en l’organització de la festa major, on es duen a terme tota mena d’activitats i per a tots als públics, com concerts, balls, tallers, fires, tornejos esportius… Un any més, el Mercat del Guinardó s’uneix a la festa i la Plaça del Mercat s’omple d’alegria.

En els seus orígens, aquesta festa es celebrava el 27 d’abril, coincidint amb el dia de la Mare de Déu de Montserrat. Per anar cap a una tradició més laica, els veïns i veïnes van decidir traslladar les festes al maig. Aquest any, les festes han tingut lloc del 4 al 15 de maig.

DISSABTE 7 DE MAIG 2022

Durant el matí del dissabte 7 de maig van tenir lloc diversos tallers a la Plaça del Mercat. Entre ells, es van realitzar Brotxetes Saludables (fetes per les infermeres del CAP Guinardó), tallers de Pinta-cares i música en directe amb DJ’S Rosa. A més, vam reunir per primera vegada als tres cossos de seguretat: Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana i Bombers de Barcelona.

DISSABTE 14 DE MAIG DE 2022

La festa segueix al Mercat el dissabte 14 de maig. 360GRAdOS Danza va realitzar un espectacle de dansa clàssica, i per primer cop vam poder gaudir d’una actuació singular en un concert d’Acordió a càrrec del grup Terrabastall. També vam gaudir d’una dinamització d’escacs al carrer a càrrec de Peona-Peó.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 × one =