Carnaval 2022 al Mercat del Guinardó

Cartell Carnaval 2022 Barcelona

Del 24 de febrer al 2 de març, el barri del Guinardó es vesteix de color i fantasia per celebrar el Carnaval amb una programació pensada per a tots els públics. Una setmana plena de diversió, cultura popular i tradicions

Un any més, i com ja és tradició, el Mercat del Guinardó s’uneix a la festa i col·labora en la preparació de les activitats, així com dels premis del concurs.

La rua arriba al Mercat amb 700 persones

El passat dissabte 26 de febrer va tenir lloc la rua del barri d’Horta-Guinardó. Cap a les 11 h començava al Mas Guinardó (plaça de Salvador Riera), passant pel carrer Garrofers fins al Nen de la Rutlla, Verge de Montserrat fins el carrer Periodistes, Plaça Guinardó, passatge Llívia fins arribar finalment al Mercat i a la Plaça Girapells. Va comptar amb una gran afluència d’unes 700 persones, entre petits i grans.

A la plaça del Mercat del Guinardó els hi esperava una gran festa, amb xocolatada, taller de pinta-cares i concert familiar a càrrec del grup Punkgrossos. També s’ha celebrat l’entrega dels premis de disfresses.

AFA Arc Iris, guanyadors del 1r Premi del Carnaval del Guinardó

La colla Tabalera de l’Arc Iris acompanyada pel Gegant Martí han animat la festa tot passejant pels carrers i places del Guinardó, juntament amb les colles tabaleres de les escoles Pit Roig i Àngels Garriga i diverses entitats del barri.

La nostra enhorabona a Arc Iris per guanyar el 1er Premi en la categoria d’Escoles!

Entitats organitzadores

Des del Mercat del Guinardó volem agraïr a totes les entitats organitzadores que fan possible aquesta gran festa: APV, Xerrac, Batunoies Guinardó, AFA Escola Àngels Garriga, AFA Escola del Guinardó, AFA Escola Pit Roig, Geganters i Tabalers Arc Iris, Tabalers AFA Escola Guinardó, Associació de Comerciants Guinardó – Baix Guinardó, Casal Mas Guinardó i Centre Cívic Guinardó.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

12 − 2 =